Bindende tilmelding til fjernvarme i boliger

 

 

Etapeplan

Nedenfor er den aktuelle tidsplan og kort for området. Planen er opdelt i 8 etaper. Der kan ske ændringer. Kontakt os ved spørgsmål.

 

 

Etaperne forventes tilsluttet efter følgende tidsplan:

Forløb af din tilmelding

De bindende tilmeldinger modtages både som elektroniske og som manuelle:

A. Elektronisk tilmelding er opbygget i trin: Trin 1 kan du gennemføre med guiden til venstre. Start med at taste din adresse. Trin 2 er et brev vi efterfølgende sender til din e-Boks. Heri modtager du vores "Aftale om fjernvarme" og en dato for hvornår vi forventer at kunne tilslutte på din adresse. Aftalen underskrives digitalt via e-Boks.

B. Manuel tilmelding bruges hvis man ønsker aftale som passiv forbruger eller tilmelding for kun 20.000 kr. eller ikke har adgang til digital signatur (e-Boks). Se mere information nedenfor. Skema til manuel tilmelding hentes her. Skemaet udskrives, udfyldes og underskrives. Skemaet kan derefter scannes eller fotograferes og sendes til en af nedenstående. Du er også velkommen til at aflevere det hos formand, Kristian Haugland, på adressen: Bakkevej 7, Assentoft.

Herefter kommer lidt ventetid, vi skal have bygget værket og lagt fjernvarmerør ud i hele byen. Klik her for at læse om vores 11 trin til fjernvarme.

 

Passiv forbruger for 15.000 kr. - forklaring

Ønsker du at støtte fjernvarme i området, men har eksempelvis en nyere varmekilde, kan du benytte vores tilbud om at være tilmeldt som passiv forbruger. Prisen for dette er på 15.000 kr. inkl. moms, og betyder at vi kun ligger stikledning ind. Så har du mulighed for at koble fuldt på senere, og måske komme hurtigt væk fra din nuværende varmekilde. Efter 5 år skal resten af tilslutningsbidraget betales - og de fleste vil til den tid få installeret fjernvarmeunitten. Se yderligere detaljer i takstbladet. Skema til tilmelding hentes her, husk at sætte kryds i afsnit 5 om "Særlige aftaler for tilslutningsbidrag".

 

Tilmelding for 20.000 kr. - forklaring

Jeg ønsker aftale om tilslutning til 20.000 kr. inkl. moms. Restbeløbet, 30.000 kr., opkræves løbende over varmeregningen. Opkrævningen indeholder også en mindre betaling for håndtering af ordningen. Skema til tilmelding hentes her, husk at sætte kryds i afsnit 5 om "Særlige aftaler for tilslutningsbidrag".

 

Kontakt os

  • Kristian Haugland (Formand), kan kontaktes på mail: kristian@haugland-collection.dk og mobil: 25256010
  • Joachim Glerup Andersen (Projektleder ved TLV Forsyning) kan kontaktes på mail: jga@tlv.dk
  • Marie Louise Opstrup Lloyd-Pye (Kontorassistent ved TLV Forsyning) kan kontaktes på mail: mlo@tlv.dk

Vi kan også kontaktes på TLV Forsynings hovedtelefon 8633 4399

Tag fat i os, vi er jævnligt rundt i byen og svarer gerne på spørgsmål

Guide til underskrift med e-Boks

Vi har oplevet at det kan drille med at få sig registreret med underskrift inde i e-Boks, og bagefter tjekke om man er registreret rigtigt. Derfor har vi lavet en vejledning, man kan bruge. Klik her for at hente den.