Stikledninger på 30 meter er nu med i prisen

21. september 2023

Vi har besluttet at standard installationen ændres således at stikledning op til 30 meter er indeholdt i de 50.000 kr. inkl. moms. 

Generelt om stikledningen

Stikledninger føres kun på egen matrikel, man kan ikke forvente føring henover f.eks. en nabogrund.

Der er 2 muligheder for gennemføring af din ydervæg:

  1. Fjernvarmeskab.
  2. Skjult via hus soklen.

Fjernvarmeskab
Monteres udvendigt på dit hus og måler ca. 80×30×20 cm og fås i forskellige farver. Fra skabet bores der vandret igennem ydervæg og på den måde kan slanger føres pænt ind til din fjernvarme unit.

Skjult via sokkel

Montage via soklen er muligt, såfremt at VVS’er har mulighed for at bryde gulvet op indvendigt og har godt med plads til at bore hullet. Forvent et hul indvendigt på ca. 30×30 cm. Herefter bores der skråt igennem din sokkel. Montage via sokkel kræver at der ikke er gulvvarmeslanger e.lign. i gulvet på indvendig side. Du betaler selv for reetablering af klinker, fliser o.lign. belægning under unit.

Besøg for nærmere aftale

Vi besøger dig når vi nærmer os med gravemaskinerne. Her er der god mulighed for at aftale nærmere om din stikledning og montage af fjernvarmeunit indenfor. Ved dette besøg er det også vigtigt at vi får besked om fibernet, regnvandskloakker og lignende på egen grund.

Læs mere i vores takstblad, klik her.

 

Foto af gravearbejde på mindre vej. Nedgravning af stikledning på din grund foretages med mindre maskiner, og vi reetablere dit græs og/eller flisebelægning. Der er pænt når vi forlader din grund.
Standard installation indeholder også at vi fjerner dit gamle udstyr. Dette kan være dit gamle fyr og varmtvandsbeholder m.m.